Serveis del Portal de Pacient

Són un conjunt de serveis d'atenció mèdica pensats especialment per donar resposta a les necessitats de comunicació entre metge i pacient, fent ús de les noves tecnologies de la informació, de forma personalitzada i segura, i amb tot confiança.

Contracteu una atenció mèdica personalitzada

Seleccioneu els serveis i avantatges que volgueu contractar i gaudireu així d'una atenció mèdica personalitzada i adaptada a les vostres necessitats.


Amb el Portal de Pacient tindreu el consultori mèdic molt aprop. Podreu realitzar consultes mèdiques i compartir documents amb el vostre ginecòleg, i així evitareu desplaçaments i trucades innecessàries a la consulta.

Un cop us hagueu registrat i accediu dins el Portal de Pacient, si voleu realitzar consultes mèdiques haureu de contractar el servei de consultes.

Si ja teniu un usuari d'accés al Portal de Pacient i voleu contractar el servei de consultes mèdiques amb el vostre metge no us heu de tornar a registrar. Heu de clicar en el següent enllaç i fer login, i llavors contractar el servei corresponent:


Si no teniu cap usuari, primer heu de sol·licitar el registre al Portal de Pacient.
Sol·licita
 
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació